News
3/5/2018

Transmaluta 7: Trobada esportiva contra el càncer: des de Sant Cugat al PRBB. Dissabte, 26 de maig de 2018

Transmaluta 7: Trobada esportiva contra el càncer: des de Sant Cugat al PRBB. Dissabte, 26 de maig de 2018


Notícia del PRBB


La TransMaluta és una celebració anual de caràcter benèfic organitzada en memòria d'en Guillem Malet (1985-2011) i en la qual tot el que es recapta, mitjançant les donacions dels participants, va destinat a una causa. I un any més la recerca sobre el Càncer que duen a terme a l'IMIM, serà la beneficiària de la donació.

Durant els 7 anys que es porta organitzant aquesta cursa-homenatge, més de 100 persones es troben per baixar des de Sant Cugat fins el PRBB, fent l’itinerari que el Guillem Malet feia per venir a treballar. 

"En Guillem, com a gran entusiasta de la muntanya i de l'esport que era, solia sortir de casa corrents de bon matí amb la intenció de creuar Collserola i arribar, unes 2 hores més tard, a la Platja de la Barceloneta on dedicava la jornada a investigar al PRBB". Així ho expliquen els familiars i amics del Guillem Malet, organitzadors d'aquesta iniciativa.

Els participants sortiran des de l'estació del FGC de Sant Cugat el proper dissabte 26 de maig a les 8.30h amb l'objectiu d'arribar, al llarg del matí, al PRBB. La celebració s'acabarà amb un pica-pica a la plaça interior. 

Per a més informació i registre, consulteu l'event a Facebook