News
29/6/2018

DCEXS-UPF: Jornada de cloenda del grau en Biologia Humana

DCEXS-UPF: Jornada de cloenda del grau en Biologia Humana


Notícia del DCEXS-UPF


Avui, divendres 29 de juny, ha tingut lloc la Jornada de cloenda de la promoció 2014 - 2018 del Grau en Biologia Humana de la UPF. En primer lloc, David Comas, director del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut, i Jose Aramburu, corresponsable del Treball de Fi de Grau (TFG), han volgut destacar als seus parlaments que els estudiants sempre seran benvinguts a la Facultat i desitjar-los molta sort en el seu futur. A continuació, els alumnes han presentat i defensat els pòsters del Treball de Fi de Grau, que s’han centrat en diferents temes de la biomedicina des de perspectives molt diverses.

A la sala Josep Marull ha tingut lloc l’acte de comiat, en el qual ha fet un discurs Andrés Ozaita, professor de Neurofarmacologia de la Facultat. Ha felicitat als estudiants per la qualitat dels seus treballs i els ha animat a compartir les seves opinions, ja que la Facultat és un projecte docent dinàmic i les seves experiències permeten continuar millorant-lo.

Els alumnes Carolina Frías i Iván Company han parlat en representació de la promoció. Han volgut valorar el sentiment de “família” de la promoció i també han volgut reivindicar la lluita per la igualtat de la dona a la ciència amb un al·legat feminista. Com a cloenda de l’acte s’ha fet la foto de família amb els estudiants els professors i el PAS de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida.

Més informació:
Notícies de la UPF