News
21/9/2018

El PRBB celebrarà la seva jornada de portes obertes el proper dissabte, 6 d’octubre

El PRBB celebrarà la seva jornada de portes obertes el proper dissabte, 6 d’octubre


Notícia del PRBB


Serà l’onzena edició d’una jornada que any rere any acosta la ciència a la ciutadania amb gran èxit de públic

Amb més de 2.000 places per a visitar l’edifici, amb experiments, espai per a nens, tallers i xerrades, ofereix gratuïtament activitats científiques per a totes les edats i públics

Els centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) oferiran una gran diversitat d’activitats per als ciutadans, en la seva jornada de portes obertes, el dissabte, 6 de octubre de 9 a 15 hores. Hi haurà activitats amb realitat virtual, tallers i xerrades divulgatives sobre la recerca biomèdica d’avantguarda, així com experiments a la plaça interior de l’edifici d’electroforesi, microscòpia i bioinformàtica entre d’altres. Durant la jornada, el PRBB obre també 2.000 places per explorar l’edifici i alguns laboratoris seleccionats. La participació en les visites, per a adults i adolescents a partir de 13 anys, requereix una inscripció prèvia ja disponible a openday.prbb.org.

Els més petits (de 3 a 8 anys) disposaran d’un espai dinamitzat amb experiments adequats a la seva edat i els d’entre 9 i 12 anys, aprendran a extraure l’ADN del plàtan en una zona coordinada per investigadores i investigadors. Aquesta festa de divulgació científica per a tota la família només és possible gràcies a la participació d’uns 300 voluntaris dels centres del PRBB, entre personal investigador i de suport, i a la col·laboració de la FECYT i l’ICUB. No te la perdis!

Resumint:

Jornada de Portes Obertes dels Centres del PRBB
Quan? Dissabte, 6 de octubre de 9 a 15 h
On? PRBB, C/ Doctor Aiguader, 88, 08003 Barcelona
Preu? Gratuït
Informació i registre: http://www.prbb.org/es/openday 
Imatges de la Jornada del 2017

 

Communicat de premsa: