News
11/10/2018

La inauguració del curs 2018-2019 de la UPF s’ha centrat en el concepte de benestar planetari

La inauguració del curs 2018-2019 de la UPF s’ha centrat en el concepte de benestar planetari


Notícia de la UPF


L’acte, celebrat el 9 d'octubre, al migdia, a l’auditori del campus de la Ciutadella, ha inclòs la lliçó inaugural "El cervell il·lusionista. A propòsit de les neurociències que hi ha darrere la màgia”. La lliçó ha anat a càrrec de Jordi Camí, catedràtic de Farmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF, director general del Parc de Recerca Biomèdica (PRBB) i director de la Fundació Pasqual Maragall.

L’acte, presidit per Jaume Casals, rector de la UPF, ha comptat amb la presència de Maria Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Núria Basi, presidenta del Consell Social de la UPF, a més d’altres càrrecs acadèmics de la Universitat i personalitats vinculades a l’àmbit universitari i de l’ensenyament de Catalunya.

L'acte ha començat amb una benvinguda a càrrec de Jaume Casals, que ha donat pas a la projecció de la videomemòria del curs 2017-2018 de la UPF, un repàs de les principals fites assolides en els àmbits de la docència, la recerca i la transferència, la projecció institucional i la comunitat universitària. La videomemòria ha tingut com a fil conductor la commemoració del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra, que a la UPF se celebra amb diverses activitats per divulgar la seva figura i la seva obra.

Més informació:
Web del DCEXS-UPF