News
15/2/2019

El Campus Junior 2019 ajuda els futurs universitaris a decidir què volen estudiar

El Campus Junior 2019 ajuda els futurs universitaris a decidir què volen estudiar


Notícies de la UPF


Amb l’objectiu d’ajudar els joves a decidir què volen estudiar en un futur, la UPF organitza el Campus Junior 2019, un programa de cursos d’estiu que aquest any celebra la seva setena edició. Les inscripcions ja estan obertes per als estudiants de tercer i quart d’educació secundària obligatòria (ESO) i primer de batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.

Aquest any el Campus Junior comptarà amb un total de 31 cursos vinculats als vuit àmbits acadèmics de la UPF: ciències polítiques, comunicació, enginyeries, traducció, ciències, dret, economia i empresa i humanitats. També tractaran temàtiques relacionades amb el compromís social i les competències personals.

Els cursos es faran als tres campus de la Universitat durant els mesos de juliol i setembre, de dilluns a dimecres en horari de matí. Professors i investigadors de la UPF seran els encarregats d’impartir-los. La metodologia combinarà continguts teòrics, perquè els estudiants adquireixin els coneixements previs, i exercicis pràctics i lúdics, on hauran d’aplicar el que hagin après.

 

Per a més informació:
Web de la UPF