News
24/5/2019

Es crea el Comitè d’Estudiants de Doctorat (CED) de l’IMIM

Es crea el Comitè d’Estudiants de Doctorat (CED) de l’IMIM


Noticia de l'IMIM


El Comitè d’Estudiants de Doctorat (CED) de l’Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) té per objectiu ser una referència pels aproximadament 100 estudiants de doctorat de la institució i ajudar-los amb els tràmits administratius i aspectes científics de la seva tasca diària.

El Comitè està format per un doctorand de cada programa de recerca de l'IMIM i caldrà que sigui equilibrat en quant a gènere. Com a mínim estarà sempre format per dos homes i dues dones i almenys un d'ells haurà de ser estudiant de doctorat de tercer any.

Actualment, el Comitè està treballant en la realització de l'IMIM PhD Symposium, que tindrà lloc el 27 de novembre, en el que els diferents estudiants de doctorat podran exposar els seus treballs tant als seus companys com als investigadors sènior de la institució. Us animem a tots els doctorands a participar-hi. L'organització anirà a càrrec del Comitè però tant l'elecció dels abstracts com els premis aniran a càrrec d'un comitè científic format per investigadors predocs i sèniors del centre.

Podeu llegir més sobre els membres del comité a la notícia de l'ellipse.

Para la noticia en castellano podéis ir aquí.

You can read the English version here.

 

Més informació:
Web de l'IMIM