News
11/10/2019

El DCEXS-UPF, reconegut com a unitat d'excel·lència María de Maeztu per 2a vegada

El DCEXS-UPF, reconegut com a unitat d'excel·lència María de Maeztu per 2a vegada


Noticia del DCEXS-UPF


El Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la Universitat Pompeu Fabra ha obtingut l'acreditació com a unitat d'excel·lència María de Maeztu per segona vegada, després d'haver-la aconseguit a la convocatòria del 2014.

El distintiu Centre d'Excel·lència Severo Ochoa i l'acreditació Unitat d'Excel·lència María de Maeztu és el major reconeixement institucional a la recerca científica a Espanya. Tots dos distintius tenen com a objectiu finançar i acreditar els centres i unitats públiques de recerca, en qualsevol àrea científica, que demostren impacte i lideratge científic a nivell internacional i que col·laboren activament amb el seu entorn social i empresarial.

David Comas, director del DCEXS, ha agraït el reconeixement i detalla que "un dels objectius principals del nostre projecte María de Maeztu 2014 va ser la creació del programa Systems Bioengineering. Ara que està consolidat, hem volgut anar un pas endavant, per això la nova proposta és un projecte més ambiciós i transversal”.

 

Més informació:
Web del DCEXS-UPF