News
11/10/2019

Un nou èxit de l'Open Day - gràcies voluntaris! / New success of the Open Day - thanks volunteers!

Un nou èxit de l'Open Day - gràcies voluntaris! / New success of the Open Day - thanks volunteers!El passat dissabte, 5 d’octubre, unes 2000 persones van omplir la plaça interior del PRBB, les sales de seminaris i els laboratoris del parc en aquesta cita anual tan esperada, tant pels voluntaris com pel públic assistent.

Quasi 1500 persones van participar en una de les 13 rutes pels laboratoris i serveis científico-tècnics dels centres de recerca del parc, i centenars de visitants van fer experiments a la plaça, mirar pels microscopis, endinsar-se en la realitat virtual o jugar (i fins i tot co-crear) videojocs amb contingut científic, entre d’altres activitats.

Més de 400 visitants van aprendre sobre càncer, memòria, envelliment i big data, cèl·lules mare o l’efecte del soroll en la salut en les xerrades divulgatives, mentre els més petits experimentaven a l’espai menut o jugaven a construir ADN amb PlayMais.

Però tot això no hagués estat possible sense l’entusiasme i esforç dels 260 voluntaris i voluntàries que van participar a la jornada – MIL GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!

 

Podeu veure fotos de la jornada a Flickr.

Més informació:
Web d'Ellipse