News
26/4/2013

Sant Jordi al PRBB: una festa participativa!

Sant Jordi al PRBB: una festa participativa!


El passat dia 22 es va celebrar la diada de Sant Jordi amb intercanvi de llibres i moltes activitats.


La festa de Sant Jordi ja és un esdeveniment clàssic al PRBB. L’edició d’enguany es va celebrar el dia abans de la diada, el dia 22 d’abril, amb una bona participació de residents.  Es van intercanviar més de 400 llibres, la major part en català i castellà, tot i que hi havia una secció de llibres en anglès que feia goig. També es van recollir exemplars en francès, alemany i italià. 

Aprofitant la celebració, la Coral del PRBB va fer un concert interpretant peces de musicals: fragments de Wide Side story o l’Himne dels pirates de Mar i Cel van ser algunes de les cançons que van oferir a un públic format per residents del PRBB i també per familiars i amics dels cantaires.

Un grup de dansa contemporània  provinents del taller que ha fet la Laura Gutiérrez del Servei de Genòmica de la UPF, va interpretar també una peça entre els arbres. Els del teatre de PeReBaBaus van fer una classe de la Comedia dell’Arte, amb la participació de nous residents. I per endolcir la festa es va oferir a tots els assistents xocolata amb melindros.