News
3/5/2013

UPF: Jaume Casals, nou rector de la UPF

UPF: Jaume Casals, nou rector de la UPF


Noticia de la UPF


Jaume Casals Pons, catedràtic de Filosofia de la UPF, serà el nou rector de la Universitat Pompeu Fabra, segons es desprèn de l'escrutini que s'ha portat a terme un cop finalitzada la jornada electoral d'avui, 29 d'abril, i que s'ha desenvolupat amb total normalitat.

La participació del profesorat permanent ha estat d'un 52,5%, dels quals un 80% ha votat a favor del candidat. Entre el PAS, la participació ha estat del 42,3%, dels quals el 52,5% ha votat a favor de Casals. Pel que fa a la resta de col·lectius, la participació ha estat més baixa, situant-se en el global de la Universitat en el 7,18%.

El cens electoral estava format per 13.139 electors (entre estudiants, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis). Del total de vots emesos, el 54,1% han estat a favor del candidat.

Jaume Casals, que ha estat l'únic candidat que s'ha presentat a les eleccions (#eleccionsUPF), substitueix en el càrrec a Josep Joan Moreso, catedràtic de Filosofia del Dret, que ha estat rector de la Universitat entre els anys 2005 i 2013.