News
6/5/2013

Acte de lliurament  de guardons del VIII Premi PRBB 2013

Acte de lliurament de guardons del VIII Premi PRBB 2013


Notícia del PRBB


El passat dissabte 4 de maig va tenir lloc a l’auditori del PRBB, l’acte de lliurament del Premi PRBB que arriba a la seva vuitena edició en plena forma amb 132 treballs presentats, 11 més que l’any passat.

La guanyadora del primer premi d’aquest any, la Marina Arjona del INS Alba del Vallès (Sant Fost de Campsentelles) va presentar el seu treball Afecta el tabac a la fertilitat masculina? sorprenent a l’audiència en explicar que va utilitzar com a models d’experimentació eriçons de mar portats expressament de les platges de Palamós.

L'acte de lliurament va ser presidit per Jordi Camí, director del PRBB; Joaquim Gea, degà de la Facultat de Ciències de la Salut i de la vida de la UPF; Esther Barreiro, investigadora de l’IMIM i Mª José Barrero, investigadora del CMRB. Ambdues representaven als membres del jurat.

Enllaç: Tots els guanyadors i finalistes del VIII Premi PRBB 2013


Més dades sobre aquesta edició

Dels 137 alumnes de batxillerat d’arreu de Catalunya que han participat en aquesta nova edició, un 67% han estat noies i un 37% nois. Aquestes dades, juntament amb les recollides a l’enquesta prèvia de participació, demostren l’alt interès que les estudiants mostren per les ciències de la vida i la salut.