News
26/7/2013

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship

Finals de vòlei i festa d'estiu al PRBB / PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship


Notícia del PRBB


El bon ambient i les ganes de festa van omplir el dijous al vespre la plaça del PRBB. Més de 500 persones van participar en la Festa d’Estiu del PRBB, que va començar ja a les 6 de la tarda amb els partits finals del torneig de vòlei.

Gent de tots els centres va baixar a la platja a animar als equips finalistes mentre els banyistes contemplaven estupefactes com desenes de joves (i no tant joves!) els rodejaven i s’asseien al seu costat amb neveres i caixes de poliespan amb gel i begudes.

Una bona remullada dels guanyadors va donar pas a la festa d’estiu a la plaça del PRBB que es va iniciar, com ja és tradicional, amb la batucada de “la BandSambant”. A continuació “la Org” va repartir els trofeus, a la vegada que sortejava pilotes,  samarretes  i una canxa de vòlei plegable.

Entrepans, cervesa i música van posar el colofó a una nit calorosa d’estiu, en la que, una vegada més,  ens vam sentir privilegiats per treballar al PRBB. Un tweet ho explicava així: "Probablement es la primera festa on el meu coeficient intel·lectual esta per sota la mitjana" #FESTAPRBB

Per veure les imatges de la festa clica aquí


PRBB summer party and finals of the beach volleyball championship 

The good atmosphere and the desire to party was enough reason to once agian fill the inner square of the PRBB. More than 500 people assisted to the Summer Party that had started at 6 pm with the final matches of the beach volleyball championship.

People from all the centres came down to the beach to cheer the finalists while the other people at the beach looked astonished at the dozens of young (and not so young!) residents from the park sitting around the volleyball field next to refrigerators and polystyrene boxes with ice and drinks.

The traditional bath of the winners gave way to the summer party at the inner square PRBB which began, as usual, with a "batucada" (Catalan drum performance) from "la BandSambant". Then the "Org" gave the trophies to the best teams, whilst distributing balls, t-shirts and volleyball nets to the winners of the raffle.

Sandwiches, beer and music put the finishing touch to a warm summer night, in which, once again, we feel very privileged to work at the PRBB.

You can see the images of the party here


Resultats del campionat de vòlei - 2013

Torneig 6x6:

Torneig 4x4:

Cracks:                    

Cracks:                    

1. The Flying Penguins

1. Almost 4T

2. Not only geeks

2. RecentlyApp

        3. Naranjitos

3. Mes que un team

 

 

Casi-Cracks:

Casi-Cracks:          

1. Pan amb Tomaquet i Friarielli

1. La toca prou be

2. GLOM

2. Geeks and Chicks

3. Tony's beach

3. The bouncing mice

 

 

Casi-que-no:          

Casi-que-no:          

1. Pepinos Por Desayuno

1. Suplentes

2. Los Chanclas

2. Evoleibal

3. Volleyblots

3. LNSFF

 

 

Disasters:   

 

1. La OCA al cuadrado

                       

2. HUG KINASE

 

3. Flyfrogs

 

Premis Especials:

Equip Fair Play: The Bouncing Mice

Equip més lluitador:  Half a Beast

Equip amb el nom més original:  Cinquanta sondes d'array