News
6/9/2013

CREAL: El CREAL participa en la campanya ‘Deixa de fumar amb el Barça’

CREAL: El CREAL participa en la campanya ‘Deixa de fumar amb el Barça’


Notícia del CREAL


Investigadors del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), centre CERCA de l'aliança ISGlobal, mesuraran la funció pulmonar (espirometries) de forma gratuïta a aquells ciutadans que s’apropin a la plaça Universitat el proper divendres 6 o dissabte 7 de setembre de 10 a 20 hores. L’objectiu és comprovar la salut respiratòria i oferir consells per tal de mantenir els pulmons amb bon estat.

A més d’aquestes proves per a conèixer l’estat de la salut respiratòria, els visitants tindran l'oportunitat d’inscriure’s a 'Deixar de fumar amb el Barça', un programa desenvolupat pel F.C. Barcelona i la Comissió Europea que avui ja està ajudant a més de 60.000 fumadors, i conèixer a en Jordi Monés, cap de l’equip mèdic del F.C. Barcelona. Aquesta iniciativa també compta amb la participació dels jugadors del primer equip Xavi Hernández, Carles Puyol, Andrés Iniesta i Víctor Valdés.

Segons la co-presidenta del Congrés de l’European Respiratory Society (ERS) i investigadora del CREAL, aliança ISGlobal, Judith Garcia-Aymerich, “es tracta d’una bona oportunitat de què els científics ens apropem a la gent i alhora conscienciem de la importància de no fumar”.

QUAN: Divendres 6 i Dissabte 7 de Setembre 2013. De 10 a 20 hores.
Presentació oficial: Divendres de 10:00 a 10:15 h.

ON: Plaça Universitat, Barcelona

Més informació:
Nota de premsa del CREAL

Web: Campanya "deixa de fumar amb el Barça"