News
20/9/2013

El PRBB obre les seves portes al públic  el 5 d’octubre de 2013

El PRBB obre les seves portes al públic el 5 d’octubre de 2013


Notícia del PRBB


El proper dissabte 5 d’octubre de 10 a 20 h, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) celebrarà la 6a edició de la seva Jornada de Portes Obertes. Sota el lema “Ciència per a tothom!”, els investigadors dels centres del PRBB, dedicaran aquest dia a mostrar el que fan i oferiran un dia ple d’activitats gratuïtes relacionades amb la recerca biomèdica per a tots els públics. Es tracta d’una jornada de caire festiu i científic.

S’oferiran xerrades sobre temes d’interès en biomedicina i visites guiades per dins d’aquest singular edifici, en les quals els assistents coneixeran laboratoris on els propis investigadors explicaran la seva feina. Per evitar cues, enguany es facilita la inscripció prèvia al web www.prbb.org/ca/openday.

Amb diversos tallers i experiments es proposa un passeig a través de la recerca sobre una malaltia: la seva detecció, el seu diagnòstic genètic a través de l’extracció i anàlisi de l’ADN, la cerca de tractaments a través del disseny de fàrmacs i la predicció de resultats. A les 19h diversos experts debatran en un cafè científic sobre la biologia del sexe.

Més informació:

Web de la Jornada

Video de la Jornada

Imatges de la darrera Jornada