News
24/1/2014

CREAL: Els directors de CRESIB i CREAL presenten els avanços de la seva aliança amb ISGlobal davant la Generalitat

CREAL: Els directors de CRESIB i CREAL presenten els avanços de la seva aliança amb ISGlobal davant la Generalitat


Noticia del CREAL


El Dr. Josep María Antó, director del CREAL, i el Dr. Antoni Plasència, director tècnic del CRESIB, van presentar fa uns dies el procés en curs de l'aliança ISGlobal, en resposta a la invitació de la Direcció general de Recerca de la Generalitat de Catalunya. Va obrir la sessió el Sr. Josep Martorell, Director general de Recerca, amb una presentació sobre el balanç de la convocatòria SUMA, destinada a promoure aliances entre centres d'investigació de la xarxa CERCA. 

El principal objectiu de l'aliança ISGlobal és consolidar un centre de recerca i translació en salut global a nivell mundial, amb la suficient massa crítica per exercir el lideratge internacional en la lluita contra els problemes de salut global, incloent les malalties infeccioses, les malalties cròniques no transmissibles i els determinants ambientals.

Durant 2013, l'aliança ISGlobal ha avançat significativament en la cooperació efectiva entre CREAL, CRESIB i ISGlobal, perfilant un model organitzatiu comú de forma cohesionada, eficient i sostenible. A més, ha engegat una estratègia d'investigació conjunta, fomentant sinergies entre alguns dels actuals programes, promovent la translació del coneixement a polítiques i intervencions de salut pública. Així mateix, desenvolupa formació de postgrau i continuada de qualitat en salut global i salut ambiental i ha potenciat la capacitat d'influència de les seves àrees d'excel·lència en l'agenda internacional.

Mes informació:
CREAL web