News
14/3/2014

UPF: CEXS i DTIC participen en diverses activitats de la Setmana Mundial del Cervell

UPF: CEXS i DTIC participen en diverses activitats de la Setmana Mundial del Cervell


Notícia de la UPF


Dins de la Setmana Mundial del Cervell que se celebra del 10 al 16 de març hi ha una àmplia oferta d'activitats de divulgació científica al voltant de les neurociències en què hi participen diverses institucions catalanes. Investigadors de la Universitat Pompeu Fabra participen activament en l'organització d'algunes d'aquestes propostes i han estat convidats per fer tallers i mostrar exhibicions de la seva recerca.

Del 10 al 16 de març, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat està celebrant un programa especial a propòsit de la Setmana Mundial del Cervell. Dins del comitè coordinador ha participat Begoña Díaz, investigadora del DTIC conjuntament amb Mara Dierssen i Belen Sancristóbal, investigadores del Centre de Regulació Genòmica (CRG), centre adscrit i participat per la UPF.

Dins d'aquest certamen ha intervingut Roc Parés, professor de comunicació interactiva del Departament de Comunicació de la UPF amb diverses propostes "Mus Kybernetes" dins l'apartat d'Artefactes Cerebrals i "Esc+Ctrl" dins l'apartat Ignició: encén el teu cervell, en què planteja la pèrdua de control i la construcció de la subjectivitat en la societat de la informació, el divendres 14 de març, a l'auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat, del 19 a 22 h. (Rambla de Just Oliveres, 56).

Més informació:
Notícia de la UPF

Programa