News
30/4/2014

TransMaluta III: Correm tots contra el càncer. Des de Sant Cugat al PRBB

TransMaluta III: Correm tots contra el càncer. Des de Sant Cugat al PRBB


Notícia del PRBB


El proper dissabte 10 de maig tindrà lloc la 3a TransMaluta en memòria d'en Guillem Malet. La iniciativa ens arriba de la mà d'amics i familiars que volen fer extensiva la convocatòria a tots aquells residents del PRBB que vulguin participar, independentment de si coneixien o no a aquest jove investigador, mort al maig de 2011.

"En Guillem, com a gran entusiasta de la muntanya i de l´esport que era, solia sortir de casa corrents de bon matí amb la intenció de creuar Collserola i arribar, unes 2 hores més tard, a la Platja de la Barceloneta on dedicava la jornada a investigar al PRBB". Amb aquest esperit de superació, la tercera edició de la TransMaluta espera superar els 100 participants.

La cursa-homenatge començarà a les 9.00h del matí a l'estació de FGC de Sant Cugat i finalitzarà amb un pica-pica a la plaça interior del PRBB. Tot i que es tracte d'un recorregut fisícament exigent, tothom hi pot participar. La TransMaluta es dividirà en 3 grups, dividits en funció del temps estimat en fer el trajecte. La previsió aproximada de temps de cada grup per realitzar-la és la següent:

Grup 1 “TransMalutans” (Temps Guillem Malet – 2 hores) Finalitza PRBB.
Grup 2 “Esperit Transmaluta” (Temps Guillem Malet + 1 hora – 3 hores) Finalitza PRBB.
Grup 3 “TransMaluta walkers” (2 hores 30 – 3 hores) Finalitza parada L3 Mundet i d’aquí en metro fins L4 Ciutadella Vila Olímpica.

Una vegada més, la cursa-homenatge serà benèfica i tot el que s'aconsegueixi recaptar anirà destinat a la recerca contra el càncer. En la segona edició es van aconseguir 1.000 € que van anar a parar al programa de recerca en càncer de l'IMIM. Per aquesta nova edició seran de nou els beneficiaris.

Per participar cal que us registreu aquí

Per a més informació visiteu la pàgina de Facebook de la organització.

Correm tots contra el càncer!