News
20/6/2014

IBE (CSIC-UPF): CERCA i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE) signen un acord marc de col.laboració

IBE (CSIC-UPF): CERCA i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE) signen un acord marc de col.laboració


Notícia de l'IBE (CSIC-UPF)


L'acord estableix la col·laboració de les dues institucions per al desenvolupament d'activitats en matèria d'investigació, desenvolupament i innovació. Per tal d'establir sinèrgies, les diferents modalitats de col·laboració podran contemplar diversos aspectes, com ara la participació del personal de l'IBE i dels centres CERCA en diferents programes formació permanent, organització d'activitats relacionades amb la promoció social de la recerca i altres programes i/o projectes considerats d'interès comú.

Segons Lluís Rovira, director de CERCA, "és necessari que la comunitat científica de CERCA estigui connectada amb d'altres instituts d'R+D per tal d'ampliar la discussió científica i garantir bones pràctiques en gestió i avaluació de la recerca".

Per la seva banda, el director de l'IBE, Xavier Bellés, ha manifestat que "considerem la col·laboració amb la Institució CERCA com una eina fonamental per a la integració de l'activitat de l'IBE en el teixit de centres i institucions de recerca que operen al territori català".

Més informació:
Web de l'IBE (CSIC-UPF)