News
4/7/2014

UPF: Jordi Galí i Roderic Guigó estan entre els científics més citats del món

UPF: Jordi Galí i Roderic Guigó estan entre els científics més citats del món


Notícia de la UPF


Thomson Reuters ha generat una actualització de la Highly Cited Researchers que complementa les dades d'anys anteriors per tal d'incloure científics més joves que hagin publicat més recentment. En aquesta nova edició s'han identificat 3.125 autors, els treballs dels quals es consideren els més influents del món per haver estat publicats en revistes científiques indexades al Web of Science i pel seu impacte d'acord amb l'Essential Science Indicators, és a dir, pel nombre de vegades que han estat citats.

L'economista Jordi Galí i el biòleg Roderic Guigó, están entre els científics amb més influència del món i formen part dels 47 espanyols inclosos, 16 dels quals són científics catalans. Cadascun d'ells ha estat escollit per formar part del 1% més destacat del món en els seus respectius àmbits de treball.

El biòleg Roderic Guigó és catedràtic de Genètica del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF i cap del grup de Biologia Computacional i Analisi de l'ARN al Centre de Regulació Genòmica (CRG), centre participat i adscrit a la UPF.

Més informació:
Web de la UPF

CEXS-UPF news (in English)