News
18/9/2014

FPM: Col·labora en la campanya "Oblits contra l'Alzheimer"

FPM: Col·labora en la campanya "Oblits contra l'Alzheimer"


Notícia de la FPM


Avui hem presentat la campanya “Oblits contra l’Alzheimer”. L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar a la població sobre l’Alzheimer i aconseguir finançament per la recerca en la lluita contra aquesta malaltia. La posada en marxa de la campanya es realitzarà el proper diumenge 21 de setembre coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer.

Per impulsar i donar la màxima visibilitat a aquesta campanya de sensibilització, hem comptat amb el suport i la col·laboració de diversos rostres coneguts com Andrés Iniesta, Pedro García Aguado, Alex Corretja, Màxim Huerta, Tomás Roncero, Elsa Anka, Toni Soler, Xavier Bosch, Albert Om, Gemma Mengual i Carme Barceló.

També compta amb el suport de diverses entitats (Ajuntament de Barcelona, TMB) i empreses (BMW, Banc Sabadell, Allianz). La campanya ha estat desenvolupada per l’agència de màrqueting social 1.000 friends i compta amb la col·laboració de l’agència de comunicació You&Me MKT.

Per col·laborar has d'enviar un SMS amb la paraula “oblit” al 28058 o entrar a www.oblits.org i fer el teu donatiu a favor de la recerca per un futur sense Alzheimer.

Més informació:
Web de la FPM