News
26/9/2014

UPF: El curs acadèmic 2014-2015, en marxa

UPF: El curs acadèmic 2014-2015, en marxa


Notícia de la UPF


Els estudiants han tornat a omplir les aules dels campus avui 25 de setembre, coincidint amb l'inici del curs acadèmic 2014-2015, que a la UPF es posa en marxa amb diferents novetats, tant pel que fa a la docència com a altres aspectes relacionats amb la matrícula, els ajuts econòmics i l'expedient acadèmic.

L'oferta de nous màsters oficials, l'increment del nombre d'estudiants excel·lents, la implantació del requeriment d'acreditació d'un nivell B2 d'una llengua estrangera o l'ampliació del fons d'ajuts a l'estudi per a situacions sobrevingudes són els trets més destacats del nou curs, que s'inaugurarà oficialment en el decurs d'un acte el 30 de setembre al migdia.

La UPF impartirà aquest curs 2014-2015 un total de 25 màsters oficials, dos dels quals s'ofereixen per primera vegada: el màster en Cervell i Cognició, dins dels àmbits de les TIC i de Ciència de la Salut i de la Vida, i el màster en Gestió Estratègica de la Comunicació i Relacions Públiques, ofert conjuntament amb la universitat escocesa de Stirling. Una altra novetat és el fet que el màster en Gestió de la Immigració, que fins ara s'impartia bàsicament en castellà, es passarà a impartir totalment en anglès.

L'auditori del campus de la Ciutadella acollirà el dimarts 30 de setembre a les 12.00 hores l'acte oficial d'inauguració del curs acadèmic 2014-2015, que inclourà la lliçó "La universitat i el futur d'Europa", a càrrec de Xavier Prats Monné, director general d'Educació i Cultura de la Comissió Europea.

L'acte, que es podrà seguir en directe per la web i pel Twitter institucionals (#inauguracioUPF) estarà presidit per Jaume Casals, rector de la UPF; Antoni Castellà, secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, i Núria Basi, presidenta del Consell Social de la UPF. També hi assistiran el director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Martorell, i el secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina.

Durant l'acte es presentarà la videomemòria de la UPF del curs 2013-2014, i es lliuraran els premis del Consell Social de la UPF a la qualitat en la docència, a la transferència de coneixement, a la iniciativa i a la innovació en l'administració i els serveis, i el nou premi del Concurs de Projectes de Responsabilitat Social Universitària.

Més informació:
Web de la UPF