News
17/10/2014

CREAL: El CREAL us convida al taller Transport Actiu i Salut del proper 28 d'octubre

CREAL: El CREAL us convida al taller Transport Actiu i Salut del proper 28 d'octubre


Notícia del CREAL


El proper 28 d'octubre el CREAL, centre de recerca ISGlobal, i el projecte europeu PASTA convida tant a experts com a ciutadans interessats en la mobilitat al taller Transport Actiu i Salut amb l'objectiu de discutir sobre les visions, condicions de planificació, factors d'èxit i barreres rellevants per a la implementació de mesures de transport actiu (caminar i viatjar en bicicleta) a Barcelona.

Per això, a aquest acte, que tindrà lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), assistiran representants de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, del servei de bicicletes públiques Bicing, del departament de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona així com representants i investigadors de ciutats com Viena, Copenhaguen, Brussel·les i Vancouver que estan participant en el projecte PASTA.


Aquest projecte pretén millorar la planificació de les ciutats identificant i estudiant intervencions i polítiques de mobilitat que puguin millorar la salut dels ciutadans. Per aconseguir-ho els investigadors entrevistaran unes 14.000 persones de 7 ciutats europees (Barcelona, Antwerp -Bélgica-, Londres, Örebro -Suecia-, Roma, Viena i Zürich).

Més informació:
Web del CREAL
Programa