News
31/10/2014

IMIM: Roberto Elosua nou membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

IMIM: Roberto Elosua nou membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya


Notícia de l'IMIM


El proper 18 de novembre a les 19:00 h tindrà lloc l’acte oficial pel qual el Dr. Roberto Elosua, coordinador del Grup de recerca en epidemiologia i genètica cardiovascular de l’IMIM juntament amb el Dr. Antoni Trilla, cap d’epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, seran nomenats Acadèmics Corresponents per Elecció i passaran a formar part de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya amb caràcter vitalici.

L’acollida dels nous Acadèmics Corresponents anirà a càrrec dels Acadèmics Numeraris doctors Antoni Bayés de Luna i Miguel A. Asenjo i Sebastian. En l’acte els nous membres hauran d’impartir una sessió de 20 minuts que, per part del Dr. Elosua será “L’epidemiologia: estudiant poblacions per a millorar la salut individual” i per part del Dr. Trilla serà “Qualitat i seguretat de l’assistència hospitalària a Catalunya. La Central de Resultats”.

La Reial Acadèmia de Medicina fou creada l'any 1770 i actualment consta de 60 acadèmics numeraris elegits per votació entre els propis membres; 15 acadèmics d'honor; 120 acadèmics nacionals per elecció o premi i acadèmics corresponents estrangers sense limitació de nombre. Acull metges i, des de 1874, professionals sanitaris de ciències afins (farmacèutics, veterinaris, biòlegs,…).

Més informació:
Web de l'IMIM