News
20/11/2014

Estrena en cinemes de la pel·lícula "Rastres de sàndal" rodada al PRBB (cat/eng)

Estrena en cinemes de la pel·lícula "Rastres de sàndal" rodada al PRBB (cat/eng)


La protagonista interpreta a una investigadora en cèl·lules mare


Avui divendres,  28 de novembre s’estrenarà "Rastres de sàndal”, una pel·lícula filmada en part al PRBB.

Dirigida per Maria Ripoll i produïda per Pontas Films, està basada en la novel·la “Rastres de Sàndal” d'Asha Miró. El PRBB és una de les localitzacions de la pel·lícula perquè una de les protagonistes representa a una investigadora que treballa amb cèl·lules mare al CMRB.

Vídeo del rodatge a Barcelona

Trailer promocional VOSE 

Sinopsis:
La Mina és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d'una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força. La Mina es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar. Com a actriu famosa i adulta feliç, finalment trobarà la seva germana a Barcelona. Però els pares adoptius de la Sita han esborrat tot el seu passat. Ara es diu Paula, i treballa al Centre de Medicina Regenerativa com a biòloga especialista en cèl·lules mare.

Direcció: Maria Ripoll, Intèrprets: Aina Clotet, Nandita Das

 

Release of the film "Traces of sandalwood" filmed at PRBB

The film "Traces of Sandalwood" will be released next November 28. This film directed by Maria Ripoll and produced by Pontas Films is based on the novel by Asha Miró, and the PRBB was the location of some of the scenes, since one of the main characters in the film is supposed to work as a reasercher at CMRB.

Video of the filming

Promotional trailer 

Sinopsis:
Mine is a thirteen year-old  orphan, who works as a maid for a wealthy family in Mumbai. She has never forgotten her younger sister, Sita, from whom she was forcibly separated. Mina will become a Bollywood actress, married to the eldest son of the family where he worked. As a famous actress and a happy adult she will finally find her sister in Barcelona. But Sita’s adoptive parents have erased all of her past. She’s now called Paula and works at the Center for Regenerative Medicine as a stem cell specialist.

Director: Maria Ripoll, Cast: Aina Clotet, Nandita Das