News
13/3/2015

CREAL: La qualitat de l'aire, qüestionada pels Observatoris Ciutadans a Barcelona

CREAL: La qualitat de l'aire, qüestionada pels Observatoris Ciutadans a Barcelona


Notícia del CREAL


La qualitat de l'aire que respirem a les nostres ciutats, tant en els espais públics a l'aire lliure com a l'interior dels edificis i les escoles, serà qüestionada pels Observatoris Ciutadans com a part del projecte CITI-SENSE.

Coneixes l'entorn que t'envolta? Sabries descobrir la qualitat del mateix si et diguessin que és pobre? I sabries com millorar-ho tant per a tu com per la teva comunitat? Aquestes preguntes són les que el consorci del projecte europeu CITI-SENSE li agradaria que responguessis amb l'esperança que les respostes t’empoderin per a un canvi positiu de l'entorn a la ciutat.

L'objectiu del projecte CITI-SENSE és desenvolupar i implementar sensors de contaminació de l'aire i de la mobilitat per la ciutat així com per a les persones que es desplacen per la ella per tenir una millor comprensió de la contaminació de l'aire a les ciutats participants (Barcelona , Belgrad, Edimburg, Haifa, Ljubljana, Oslo, Ostrava, Viena i Vitòria). 29 institucions de 14 països diferents s'han associat per aconseguir aquest propòsit.

Més informació:
Web del CREAL