News
20/3/2015

UPF: En marxa l'estand de la UPF al Saló de l'Ensenyament

UPF: En marxa l'estand de la UPF al Saló de l'Ensenyament


Notícia de la UPF


El Saló de l'Ensenyament 2015 s'ha posat avui en marxa, en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball, i s'allargarà fins al 22 de març al Palau 2 del recinte firal de Montjuïc. La UPF hi presenta tota la seva oferta de serveis i d'estudis universitaris, tant pel que fa a les titulacions de grau com a les de postgrau.

El Saló de l'Ensenyament, que enguany arriba a la seva 26a edició, estarà obert al públic de dimecres a dissabte de 10.00 a 19.00 h, i el diumenge, de 10.00 a 14.00 h. Es preveu que pugui ser visitat per més de 70.000 joves, companyats de familiars i amics, així com per docents i persones vinculades al sector educatiu.

La jornada ha començat de bon matí amb una visita de les autoritats, que han fet un recorregut pels diferents estands del Saló, amb una comitiva encapçalada per Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia i Coneixement, i Irene Rigau consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Al seu pas per l'estand de la UPF, el conseller Mas-Colell ha estat rebut per Jaume Casals, rector de la UPF. A les 10.00 h, les portes s'han obert per donar pas als molts estudiants que esperaven per poder fer la seva entrada al Saló i informar-se sobre el seu futur acadèmic i professional.

Més informació:
Web de la UPF