News
30/4/2014

TransMaluta 4: Correm tots contra el càncer des de Sant Cugat al PRBB

TransMaluta 4: Correm tots contra el càncer des de Sant Cugat al PRBB


Notícia del PRBB


Per 4t any consecutiu us convidem a participar en aquesta iniciativa solidària que tindrà lloc el proper dissabte 9 de maig. La 4a TransMaluta està organitzada per amics i familiars d'en Guillem Malet,  jove investigador del PRBB, mort al maig de 2011. En Guillem, com a gran entusiasta de la muntanya i de l'esport que era, sortia sovint de casa seva corrents de bon matí, creuava Collserola i arribava, unes 2 hores més tard, al PRBB.

La TransMaluta fa el mateix recorregut que ell feia, tot i que amb diferents nivells per facilitar la participació de tothom. 

Grup 1 “TransMalutans” (Temps Guillem Malet – 2 hores). Finalitza al PRBB. .
Grup 2 “Esperit Transmaluta” (Temps Guillem Malet + 1 hora – 3 hores) Finalitza al PRBB. 
Grup 3 “TransMaluta walkers” (2 hores 30 – 3 hores) Finalitza parada L3 Mundet i d’aquí en metro fins L4 Ciutadella Vila Olímpica i cap al PRBB.

Els Grups 1 i 2 recorren els 24 Kms, mentre que els del Grup 3 faran 14 Kms a peu i la resta en transport públic.

La cursa-homenatge començarà a les 8.30h del matí a l'estació de FGC de Sant Cugat i finalitzarà amb un pica-pica a la plaça interior del PRBB.

La cursa-homenatge serà benèfica i tot el que s'aconsegueixi recaptar anirà destinat, com cada any, a un programa de l'IMIM de recerca contra el càncer. En la tercera edició es van aconseguir més de 2.300€.

Per participar només cal que us aixequeu aviat, que us equipeu i no arribeu tard al punt de trobada. I si a més voleu contribuir a la causa amb una donació, aquí trobareu tota la informació. 

Correm tots contra el càncer!