News
24/4/2015

IMIM: Chemotargets treu al mercat la interfície gràfica CTlink[GUI]

IMIM: Chemotargets treu al mercat la interfície gràfica CTlink[GUI]


Notícia de l'IMIM


Una Spin off de l’IMIM, Chemotargets, ha tret al mercat el CTlink[GUI], una versió comercial del software CTlink que pretén oferir als usuaris eines gràfiques intuïtives i interactives per tal de facilitar l’anàlisi dels resultats obtinguts amb aquest 'software'.

CTlink pot instal·lar-se a qualsevol tipus d'ordinador Linux, Windows, o Mac, sigui de sobretaula o portàtil, i permet predir com una molècula petita interactua amb milers de proteïnes.

Segons Jordi Mestres, president de Chemotargets i coordinador del Grup de recerca en Farmacologia de Sistemes del Programa d’Informàtica Biomèdica (GRIB) de l’IMIM i la UPF “amb el llançament ara de CTlink[GUI], no només ho pot fer servir el quimioinformàtic que hi hagi a l’empresa, sinó els centenars de químics, farmacòlegs i toxicòlegs que hi pugui haver en una empresa farmacèutica, per exemple”. Afegeix a més que “qualsevol persona, entitat o institució que li interessi saber contra quines proteïnes pot interaccionar una molècula petita – sigui un fàrmac, un cosmètic, un element agroquímic o un contaminant ambiental – ara pot fer servir aquesta plataforma”.

Més informació:
Web de l'IMIM