News
15/5/2015

CREAL participa a "Pint of Science"

CREAL participa a "Pint of Science"


Notícia del CREAL


Els dies 18, 19 i 20 de Maig, científics de Barcelona sortiran del laboratori per portar la seva ciència als bars gràcies al Festival Internacional "Pint of Science". Aquest Festival, que es realitza des de 2012 al Regne Unit tindrà lloc per primer cop aquest any a Espanya.

Els científics portaran la ciència a cinc bars de Barcelona. Des del cartografiat 3D de la Via Làctia fins als efectes del canvi climàtic, des de la formació de la memòria fins a la manipulació de nanomaterials, els participants faran un breu repàs dels temes més actuals de la investigació científica, això sí, amb un got de cervesa a les mans. L'objectiu de Pint of Science és que tothom pugui gaudir de la ciència.

CREAL hi participa el 20 de maig, a partir de les 19h, al bar Cara B (Torrent de les Flors, 36) amb les intervencions dels investigadors David Rojas amb la xerrada “Contaminación del aire y salud” i Joan Forns amb la xerrada “Qué contaminantes presentes en el medio ambiente pueden afectar al desarrollo neuropsicológico infantil”, en un acte anomenat “El aire de Barcelona”, que s’emmarca en les activitats de celebració del 10è aniversari del CREAL.

Més informació:
Web del CREAL