Agenda
30/05/2013 - 19:00 - Sala Cotxeres. Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107

Grans Idees de la Biologia


Eventos de divulgación

Sir Paul Nurse

The Francis Crick Institute, London, UKTres de les grans idees de la biologia són la teoria genètica, la teoria de l’evolució per selecció natural, i la proposta que la cèl·lula és la unitat fonamental de la vida. Quan reflexionem sobre què és la vida, aquestes tres idees s’unifiquen. La peculiar forma com les cèl·lules es reprodueixen proporciona les condicions necessàries perquè hi hagi selecció natural i així els organismes vius evolucionin

Una quarta idea és que l’organització de la química dins la cèl·lula també ens ofereix explicacions sobre el fenòmen de la vida. Per últim, una nova idea és el paper clau que la gestió de la informació juga en l’organització biològica.

Sir Paul Nurse, president de la Royal Society i guanyador del Premi Nobel de Medicina al 2001, ens proposa una xerrada sobre com aquestes grans idees de la biologia han influenciat i canviat la forma com entenem la ciència i la vida avui.

El Sr. Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, presentarà Sir Paul Nurse en aquesta xerrada.

Data: Dijous 30 de maig de 2013
Hora: 19 h.
Lloc: Sala Cotxeres, Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona.

Altre informació d'interès: Hi ha aforament limitat (120 persones). La xerrada serà en Anglès i hi haurà servei de traducció simultània.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència a comunicacio@crg.eu

Organitzat per: Centre de Regulació Genòmica (CRG)
Amb el patrocini de: Fundació Banc Sabadell
Amb el suport de: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Red de Unidades de Cultura Científica e Innovación, Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) i Generalitat de Catalunya.