Noticias
13/1/2017

ISGlobal: ISGlobal rep la visita de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca

ISGlobal: ISGlobal rep la visita de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca


Notícies d'ISGlobal


Aquest passat dijous 12 de gener, la direcció d’ISGlobal es va reunir amb el president de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), Josep Samitier, i el seu secretari executiu, Andreu Botella, per fer balanç de la situació actual de la recerca a Catalunya, així com dels reptes organitzatius que comparteixen els centres de recerca del país. “La trobada ha posat de manifest la bona sintonia existent entre les dues institucions i les oportunitats de suport mutu.

Per ISGlobal, és un valor destacat ser membres d’ACER i poder contribuir a buscar respostes compartides per millorar la qualitat del nostre treball” ha destacat Antoni Plasència, director general d’ISGlobal, en finalitzar la trobada.

ISGlobal és soci d' ACER des de l'any 2014, quan el Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), precursor d’ISGlobal, es va integrar definitivament a l’Institut. Per la seva banda, el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), que es va integrar en ISGlobal el passat 30 de juny de 2016, també formava part de l’Associació des de 2010.

Més informació:
Web d'ISGlobal