Noticias
19/5/2017

UPF: La UPF és la universitat amb un major rendiment d’Espanya, segons el rànquing de la Fundació CyD

UPF: La UPF és la universitat amb un major rendiment d’Espanya, segons el rànquing de la Fundació CyD


Notícies de la UPF


La UPF està considerada la universitat amb un rendiment més elevat d'Espanya, segons la quarta edició del Rànquing CYD 2017, fet per la Fundación Conocimiento y Desarrollo (CyD), una entitat que considera bàsiques les universitats per al desenvolupament econòmic i social del país. El rànquing ha analitzat 69 universitats de l’Estat, entre públiques i privades, i 1.741 titulacions de grau i màster, pertanyents a un total de disset àmbits de coneixement.

S'ha basat en un total de 33 indicadors institucionals, repartits en cinc categories: Ensenyament i aprenentatge, Recerca, Transferència de coneixement, Orientació internacional i Contribució al desenvolupament regional. La UPF ha situat 26 dels 33 indicadors (un 78,8%) en la categoria de rendiment alt, i millora ostensiblement els resultats de l’edició anterior, quan va situar en aquesta màxima categoria 22 indicadors sobre 32, un 68,8%.

D’aquesta manera, la UPF, igual que en l’edició 2016, es converteix en la universitat de l’Estat amb més bons resultats globals, empatada amb la Universitat Autònoma de Barcelona (també amb 26 indicadors amb alt rendiment), i per davant de la Universitat de Navarra, amb 22.

Més informació:
Web de la UPF