Noticias
7/6/2019

Artem Komissarov guanya el 2n concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”

Artem Komissarov guanya el 2n concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”


Noticia del DCEXS-UPF


El 4 de juny, es va celebrar el concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts". El guanyador del primer premi va ser Artem Komissarov, doctorand ucraïnès de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) al Centre de Regulació Genòmica (CRG), amb una dotació econòmica de 3.000 euros. La final d’aquest concurs, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i les dotze universitats catalanes, amb el suport del Consell Interuniversitari de Catalunya de la Generalitat, va enfrontar ahir les nou doctorandes i els tres doctorands que havien guanyat, entre 94 aspirants, les eliminatòries prèvies fetes a cada universitat.

En la seva presentació, "Biochemistry: from destroying to creating", Artem Komissarov, va explicar com les neurones transporten informació en distàncies llargues.

El concurs s’ha desenvolupat en dues fases: la primera va consistir en una eliminatòria prèvia a cada universitat i la segona, la final d’ahir, en què van competir un concursant per universitat, anterior guanyador de cadascuna de les eliminatòries.

 

Més informació:
Web del DCEXS-UPF