Noticias
22/11/2013

UPF: Més de tres-cents científics es reuniran en la I Jornada de Bioinformàtica i Biologia Computacional

UPF: Més de tres-cents científics es reuniran en la I Jornada de Bioinformàtica i Biologia Computacional


Notícia de la UPF


Més de tres-cents científics experts en bioinformàtica i biologia computacional compartiran els avenços de la seva recerca en la I Jornada de Bioinformàtica i Biologia Computacional, que se celebrarà el proper divendres, 22 de novembre, des de les 8:30 fins a les 18:45 hores, a l'auditori RBA (Av. Diagonal, 189. Barcelona).

L'acte ha estat organitzat per la plataforma Bioinformàtics Barcelona (BiB) i la Societat Catalana de Biologia, amb el suport de l'Institut d'Estudis Catalans.

Tots els científics que hi participaran, entre els quals hi ha Arcadi Navarro, cap del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF, Núria López Bigas, cap del laboratori de Genòmica Biomèdica del GRIB (Grup de Recerca en Informàtica Biomèdica (CEXS-IMIM) i Roderic Guigó, catedràtic de Biologia del CEXS i investigador del CRG, entre d'altres, provenen de diferents nacionalitats i institucions, treballen a Catalunya i formen part del gran nombre de grups de recerca dedicats a aquest àmbit.

Aquesta és la primera gran trobada de bioinformàtics de Catalunya, i s'aprofitarà per a presentar Bioinformatics Barcelona (BiB), una nova plataforma de la qual Ferran Sanz, catedràtic d'Informàtica Biomèdica de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF i director del GRIB (CEXS-IMIM), n'és el director científic. BiB ha estat creada per a impulsar la formació, la recerca i la transferència tecnològica en bioinformàtica, i per a posicionar l'àrea de Barcelona com a pol de referència mundial en aquest àmbit.

Mes informació:
Notícia de la UPF

Programa de la Jornada